Uskoro prvi Youtubers night festival

0
271

Negotinski jutjuberi će 21.oktobra u Domu kulture “Stevan Mokranjac” prirediti prvi Youtubers night festival. Ulaznice su puštene u prodaju, a najviše interesovanja vlada za VIP karte.

Prvi Youtubers night festival u Negotinu okupiće neke od najvećih domaćih zvezda Jutjuba (Youtube), a svoje učešće potvrdili su: Gledaj Ovo, Neca, Totemia, Enn La Rush, Mox Rider, Kesidz, Rajke, iDzony, Vemke, Cone… Lista učesnika, najavljuju iz Udruženja „Tube Zone“ još uvek nije konačna, te su i u poslednjem trenutku moguća i iznenađenja.

„Imamo tu čast da nam na festivalu prisustvuje dosta jubjubera. Time upotpunjavamo i sam program festivala koji će, nadamo se, biti zanimljiv i starijoj i mlađoj populaciji“, kaže Vladimir Vlada Rajnić iz Udruženja Tube Zone, koji na Youtube vodi kanal Clash of Serbia.

Ulaznice za ovaj festival su već puštene u prodaju i za njima vlada veliko interesovanje, kažu organizatori. Festival je podeljen na nekoliko zona. Zato se prodaju regularne i VIP karte.

“Sa ovom regularnom, čija je cena 399 dinara posetioci će moći da proprate sve sesije, a ovi sa VIP ulaznicima, koje koštaju 1.099 dinara će imati pristup i posebnim, eksluzivnim Photo booth panelima, praktično iza kulisa festivala”, najavljuje jedan od organizatora, Filip Marković.

Dve VIP ulaznice su posebno označene, a oni koji ih budu kupili, kao nagradu će moći sa jubtjuberima provedu čitav dan, snimaju video klipove i “otkrivaju tajne tog posla”, kako najavljuje Vlada Rajnić.

U Tube Zone Community kažu da će sve one koji odluče da im ukažu poverenje, 21.oktobra od 17 do 23 časa očekuju razni paneli, turniri u najpoznatijim igricama, razni izazovi….POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime