Uskoro stiže pomoć mladim borskim sportistima

Nely Janosevc, rodjena Beogradjanka koja trenutno živi i radi u Beču, prepoznala je u Boru nekoliko talentovanih dečaka i devojčica koji se uspešno bave raznim sportovima, ali zbog jako teške finansijske stuacije nisu u mogućnosti da napreduju i da se u pravom svetlu iskažu.

Raznim donacijama u vidu sportske opreme, finansijske pomoći i obezbedjivanja uslova za trening, Nely Janosevc će preko svoje firme „Nely e.u. Hausbetreuung“, koja već dugi niz godina uspešno posluje u Beču, Obezbediti mladim borskim sportistima uslove kakve zaslužuju i koji će im omogućiti vrhunske rezultate.

Nely e.u. Hausbetreuung“ je firma koja uspešno posluje na teritoriji Austrije i bavi se kupovinom nekretnina, uredjenjem enterijera i eksterijera, izdavanjem i prodajem istih.

Ljubav prema sportu Nely nosi od ranog detinjstva ali se nikada ni jednim sportom nije aktivno bavila. Razlog da se odluči na ovaj korak i pruži svu potrebnu pomoć perspektivnim klincima je upravo ta ljubav koju gaji prema svim sportovima a najviše prema fudbalu.

Ja bih iskreno volela i želela prvenstveno da pomognem deci koja su veoma uspešna u sportu. Upoznata sam sa teškom finansijskom situacijom sportskih klubova. Veoma mi je žao talentovane i veoma uspešne dece koja zbog loše finansijske situacije nisu u mogućnosti da pokažu svoje talente.

Za Bor i borske sportiste se odlučila, kako sama kaže, zbog Borana koje je imala prilike da upozna.

Za Bor sam se odlučila iz više razloga. U Boru sam upoznala sebi vrlo drage osobe, pa sam tako zavolela i Vaš grad.

Pored gore pomenutih donacija, najtalentovanije i najuspešnije očekuje odlazak u inostranstvo i boravak u sportskim kampovima gde će imati prilike da rade i treniraju sa najvećim stručnjacima i na taj način usavrše svoje znanje i postignu vrhunske rezultate u svojim karijerama.

Možda Bor dobije još nekoliko olimpijaca na ovaj način.

Web Tim Bor030 se uključio u ovu veoma pozitivnu i humanu priču i obavezao se da medijski proprati sve vezano za napredak mladih sportista pod pokroviteljstvom firme „Nely e.u. Hausbetreuung“