Uspešno održan još jedan Fashion show u Boru

0
94

Na nedavno održanoj modnoj reviji pod nazivom Fashion show, koja se po drugi put održava u gradu bakra, tim mladih Borana predstavio je sugrađanima kreacije renomiranih domaćih dizajnera i time dao doprinos razvoju modne scene u svom gradu. 

Izvor: Fashion show

Tokom dvočasovnog programa publici su predstavljene eko haljine kreatorke Milice Marinković, geometrijske kreacije Slobodana Mitrovića, prsluci Srđana Švelja, haljine kreatorki Bojane Dolamić i Sanje Perić, vizantijski modeli Milene Krstić i venčanice modne kuće “Dora”, a svoj doprinos dao je i jedan borski butik.

“Utisci vezani za ovaj, drugi Fashion show su i više nego pozitivni, a naročito nam je drago što smo uspeli da u naš grad dovedemo poznate kreatore, kojima dugujemo veliku zahvalnost jer su nama, mladim modelima, omogućili da Boranima predstavimo njihov rad. Takođe bih istakao da sam i lično vrlo zadovoljan, jer mi je učešće na prvoj manifestaciji omogućilo saradnju sa Srđanom Šveljom, multitalentovanim umetnikom iz Novog Sada, sa kojim planiramo saradnju i u buduće”, rekao je za naš portal model i jedan od organizatora revije Igor Petrović.

S obzirom na veliki odziv publike i pozitivne reakcije sugrađana, organizatori već planiraju naredni događaj, sa željom da uključe što veći broj mladih Borana i postepeno kreiraju tradiciju ovakvih događaja u našem gradu.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime