Uzbudljiv nastup gudačkog orkestra „Bellezza Serba“ večeras u borskoj Muzičkoj školi

Uzbudljivo i neponovljivo muzičko iskustvo očekuje sve ljubitelje dobrog zvuka u četvrtak, 1. juna, u borskoj Muzičkoj školi. Jedinstven i izuzetno atraktivan gudački orkestar „Bellezza Serba“ (Srpska Lepota) priprema nezaboravnu veče uz spektakularan repertoar koji obuhvata filmsku muziku, arije i šlagere, s posebnim akcentom na domaće autore.

Ovaj izvanredni ansambl okuplja eminentne umetnike, koji će publiku ostaviti bez daha svojim izvođenjem. Među njima su Ljubica Vraneš, mecosopran bogate svetske karijere i solista ansambla Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, Dragoljub Bajić, prvak Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, i Dragana Radaković, dirigentica i sopran svetske reputacije.

Orkestar „Bellezza Serba“ je novo-osnovani gudački sastav sastavljen od najlepših akademski obrazovanih devojaka. Ove talentovane muzičarke već aktivno sviraju u uglednim orkestrima naše prestonice, a sada će zajedno očarati publiku svojim besprekornim izvedbama.

Organizator ovog muzičkog spektakla je Ustanova „Centar za kulturu grada Bora“, koja je omogućila slobodan ulaz za sve posetioce.