Vanredno izdanje „Beležnice“ – Kišobran: the Best of 2007

http://farm4.static.flickr.com/3122/2831595260_04f88f2e75_m.jpgPrvo vanredno izdanje bibliotečkog časopisa "Beležnica", nastalo kao zbornik kratkih priča koje su tokom 2007. godine objavljivane na borskom književnom blogu "Kišobran", promovisano je u Narodnoj biblioteci u Boru.

 

Prvo vanredno izdanje bibliotečkog časopisa "Beležnica", nastalo kao zbornik kratkih priča koje su tokom 2007. godine objavljivane na borskom književnom blogu "Kišobran", promovisano je u Narodnoj biblioteci u Boru.

Antologija blog-priča posvećena je internetu i blogu kao savremenom mediju današnjice. Web dnevnik (blog) "Kišobran", autora Branislava Dimitrijevića, napravljen je 2007. godine sa ciljem da piscima i književnicima ponudi mesto prikazivanja njihovih dela gde brojni posetioci mogu da ih vide i pročitaju. Nakon godinu dana postojanja pomenutog bloga, kojeg su propratili brojni prilozi različitih autora i velika poseta, objavljen je zbornik "Kišobran: the Best of 2007". U zborniku je objavljeno 39 kratkih priča od isto toliko autora.

Ovo vanredno izdanje "Beležnice" ima i preduslov za treći susret blogera BLOG OPEN koji će biti organizovan 4. i 5. oktobra u Boru.

Knjigu možete kupiti na Informativnom odeljenju Narodne biblioteke u Boru po ceni od 200 dinara ili je možete naručiti preko bloga “Kišobran” na adresi [email protected] .