Vaskršnja i Prvomajska čestitka Blagoja Spaskovskog

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor Blagoje Spaskovski uputio je basenskim radnicima i svim građanima Bora i Majdanpeka čestitku povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa i Međunarodnog praznika rada.

blagoje-spaskovski-2015-ng

U čestitki se navodi:

Sa željom da najveći hiršćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo, provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, svim radnicima Basena i građanima Bora i Majdanpeka čestitam nastupajuće praznike i pozdravljam ih tradicionalnim pozdravom – Hristos vaskrse!

Neka Vaskrs, kao praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro.

Svim basenskim radnicima, njihovim porodicama i građanima opština Bor i Majdanpek, u svoje i u ime RTB-a, čestitam ujedno i Međunarodni praznik rada, Prvi maj.
Praznik koji afirmiše rad, solidarnost i razvoj neka nas podstakne da istrajemo u namerama da, uprkos nepovoljnim ekonomskim uslovima, zajedno gradimo prosperitetnije društvo, ono koje će omogućiti svima da ostvare jedno od osnovnih ljudskih prava – pravo na rad i život od svog rada.

Verujući da će se Prvi maj ubuduće obeležavati sa više radosti i zadovoljstva, želim svima da praznik i ove godine proslave u tom duhu.