Vaskršnja i Prvomajska čestitka generalnog direktora kompanije Srbija Ziđin Koper

Generalni direktor kompanije Srbija Ziđin Koper i predsednik Nadzornog odbora Srbija Ziđin Majning Ću Guodžu uputio je čestitku povodom Prvog maja, Međunarodnog dana rada i Vaskrsa.

„Svim radnicima Srbija Ziđin Koper i Srbija Ziđin Majning, njihovim porodicama i građanima Bora i Majdanpeka, u svoje i u ime dve kompanije, čestitam Međunarodni praznik rada, Prvi maj.

Neka nas praznik koji afirmiše rad, solidarnost i razvoj podstakne da istrajemo u nameri da zajedno gradimo prosperitetnije društvo, ono koje će omogućiti svima da ostvare jedno od osnovnih ljudskih prava – pravo na rad i život od svog rada.

Duboko verujem da će Ziđinove kompanije i danas, i sutra, i u budućnosti, biti jedan od najsnažnijih zamajaca sprske privrede i ekonomije, da će i dalje upošljavati ljude u Boru, Majdanpeku i regionu, kao i da će trud i rizik koji radnici preuzimaju, čineći da svakim danom napredujemo, služiti za ponos generacijama koje će doći.

U nadi da će se Prvi maj i ubuduće obeležavati sa mnogo radosti i zadovoljstva, želim svima da praznik proslave u tom duhu.

Pravoslavnim vernicima ovom prilikom čestitam i najveći hiršćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo. Sa željom da ga provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, svim radnicima Ziđin Koper i Ziđin Majning, kao i građanima Bora i Majdanpeka čestitam nastupajuće praznike i pozdravljam ih tradicionalnim pozdravom – Hristos vaskrse!

Neka Vaskrs, kao praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro”, navodi se u čestitki.