Već dve godine niko da dovrši dopola asfaltiranu ulicu

0
78

Iako je rekonstrukcija i potpuno asfaltiranje uličice koja spaja prometnu ulicu Vojske Jugoslavije i Ive Lole Ribara započeta još pre dve godine, do sada je uređena samo jedna polovina, dok je duž druge samo delimično posut šljunak.

ulica

Kako ističu građani koji su nam pisali, njihova želja je da se čitava trasa kod rimokatoličke crkve konačno završi, jer smatraju da je ružno da u centru grada imaju do pola sređenu, a od pola makadamsku ulicu.

“Živim ovde godinama i bio sam jako srećan kada sam video da radnici počinju sa asfaltiranjem. Međutim, stadoše na pola. Mislio sam da će to dovršiti narednog leta, ali ništa od toga. Nadam se da će rukovodioci Direkcije za izgradnju reagovati i izaći nam u susret”, istakao je za naš sajt jedan od prolaznika i žitelja naselja u blizini gradske bolnice.

Iako ulica kao takva ne predstavlja veći problem za život Borana, ipak je ruglo s obzirom na to da se u blizini nalazi Tehnički fakultet, kome konstantno u posetu dolaze strani partneri i delegacije, te katolička crkva Sv. Ljudevit, koja, takođe, u određenim prilikama ugošćava strance.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime