Večeras počinje trodnevni program „Veče filma 57. FKMS“

Prikazivanjem filmova po konkursu u Društvenom klubu Doma kulture od 19 časova, kao i sinhronizovanih filmova za decu na platou od 20 sati, večeras u Knjaževcu počinje trodnevno „Veče filma 57. FKMS“.

Za odrasle je danas na repertoaru drama „Očevi i ćerke“, reditelja Gabrijela Mučina, o ljubavi između oca i ćerke koji žive i zajedno odrastaju do jednog kritičnog momenta.

Nakon smrti supruge, poznati pisac, dobitnik Pulicerove nagrade, udovac i otac ženskog deteta, posle doživljenog nervnog sloma, odlazi u mentalnu ustanovu.

Razdvojenost ostavlja dubok trag u njihovim životima, naročito u životu njegove miljenice. Njegova sedmogodišnja ćerka ostaje u kući tetke i teče.

Nakon sedam meseci pisac se ponovo vraća u ćerkin život, ali borba tada tek počinje, jer ženina porodica pokušava da mu oduzme starateljstvo nad Kejti, koja mu je bukvalno sve u životu.

Godinama kasnije, kao odrasla devojka, Keti ima duboki strah od vezivanja. Umesto da investira u ljubav, ona bira kratkoročne šeme, kako bi izbegla osećanja straha, stida, besa i razočarenja sve dok u njen život ne uđe poseban mladić sa kojim ima šansu.

Glavni uloge u ovom filmu tumače: Russel Crowe, Amanda Seyfried, Diane Kruger i Bruce Greenwood.

Film će biti prikazivan na platou Doma kulture, a u slučaju kiše u velikoj sali Doma kulture u terminu od 21 sat.

Ulaz je slobodan.