Veliko interesovanje za informatiku na TF Bor

2
745

Objava da će nova generacija brucoša Tehnčkog fakulteta u Boru moći da se ove godine upiše na modul Informacione tehnologije, a kojim se informatika ponovo vratila na borski fakultet, privukla je pažnju velikog broja srednjoškolaca.

Svi studenti koji se odluče da upišu Tehnički fakultet u Boru, i to inženjerski menadžment, moći će da pravac svog daljeg usavršavanja usmere ka informacionim tehnologijama.

Uz predmete koji su stručno vezani za inženjersko upravljanje, novim predmetima poput: programiranja, programskih jezika, relacionih baza podataka i drugih, studentima se pružaju znanja iz primenjene informatike, ali i mogućnost da sa završenim studijama nastave školovanje na master programu nekog fakulteta informatičkog usmerenja.

Zbog pomame za smerovima koji edukuju buduće stručnjake u IT industriji, zainteresovanost nije izostala ni kada je reč o novom modulu na borskom fakultetu.2 KOMENTARA

  1. Aj ti aj ti aj ti….Ista mantra bila je i na pocetku tranzicije devedesetih kada se pricalo sve imamo samo nam fale menadzeri….a danas imamo na hiljade menadzera koji nemaju posao ili ne rade to sto su zavrsili.Sad je fora aj ti.Sta li ce biti za dvadeset godina?

  2. @Robotnik
    Na TF si katedru za Informatiku imao 2002. godine. Iliti pre 15god. Cisto da znas malo vise i da budes upuceniji. E sad, tebi niko ne brani da upises taj isti TF i zavrsi ga. Nece ti smetati cak iako ne budes radio to sto si zavrsio.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime