Velike pobede Vaterpolo kluba “Bor” u Drugoj vaterpolo ligi Srbije

0
430

Na bazenima širom Srbije ovog leta održava se takmičenje u okviru Druge vaterpolo lige Srbije u kojoj nastupa i Vaterpolo klub “Bor”.

Moramo da napomenemo da su Vaterpolo klub “Bor” i Vaterpolo klub “Rasina” iz Kruševca izvršili “fuziju” klubova, da klubovi nastupaju pod imenom Vaterpolo kluba “Bor”, ali i to da zbog trenutne finansijske situacije, VK “Bor” kao domaćin početne utakmice prvenstva igra na kruševačkim bazenima.

Druga vaterpolo liga Srbije podeljena je na dva dela (Sever i Jug) i u obe lige nastupa po sedam timova. Borski vaterpolisti takmiče su u ligi “Jug”.

U okviru trećeg i četvrtog kola Druge vaterpolo lige Srbije “Jug”, Vaterpolo klub “Bor” ostvario je dve velike pobede u borbi za sam vrh tabele.

U trećem kolu Vaterpolo klub “Bor” je kao domaćin savladao VK “Železničar” rezultatom 11:08, dok su možda i vredniju pobedu borski vaterpolisti ostvarili u četvrtom kolu na gostovanju VK “Goč” u Vrnjačkoj Banji rezultatom 8:12.

Ovim pobedama Vaterpolo klub “Bor” trenutno zauzima drugu poziciju na tabeli Druge vaterpolo lige Srbije “Jug” sa osvojenih devet bodova i samo bodom zaostatka za prvoplasiranim VK “Kraljevo”.

U sledećem kolu borski klub dočekuje Vaterpolo klub “Sava” iz Šapca, a meč je na programu u sredu u Kruševcu.

Ovog vikenda borski klub dobio je i tu čast da odigra prijateljsku utakmicu na osnivanju Vaterpolo kluba “Karađorđe” u Velikoj Plani. U meču u kojem je rezultat bio u drugom planu, borski vaterpolisti slavili su rezultatom 12:16.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime