Veliki uspeh mladih borskih sportista na Krosu RTS-a u Zaječaru

Učenici borskih osnovnih i srednjih škola učestvovali su u subotu, 6. oktobra, na Krosu RTS-a u Zaječaru, gde su postigli zapažene uspehe.

Gordana Velinović i Mladen Perišić, učenici borske Gimnazije “Bora Stanković” na Krosu RTS-a u Zaječaru osvojili su drugo, odnosno treće mesto u kategoriji takmičara trećeg i četvrtog razreda srednjih škola.

Aktivni osnovci i srednjoškolci predstavili su Bor u najboljem svetlu na takmičenju na zaječarskom hipodromu, a koje se odvijalo od kasnih jutarnjih časova, pa sve do popodneva.

Takođe, takmičenje je organizovano po kategorijama i godištima i okupilo je veliki broj takmičara – od najmlađih osnovaca do najstarijih srednjoškolaca. Osim trkača amatera, publika je mogla da vidi i odmeravanje snaga profesionalnih atletičara iz cele Srbije.

Disciplinovana ogranizacija, fer borba i podrška publike bili su na nivou, a sva očekivanja koja su postavljena za ovogodišnji Kros bila su i ispunjena.

Tradicionalno, pokrovitelji i ovogodišnje ove sportske manifestacije bili su: Radio televizija Srbije i Atletski savez Srbije.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta ”Bor – Grad šampiona” koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.