Vidimo se na Kopaoniku. Otvorene prijave za konferenciju #NovaEnergija

0
32

Konferencija posvećena poslovanju na internetu “Nova energija” održaće se od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku. U toku tri dana više od hiljadu učesnika čuće različite vizije unapređenja privrede ovog regiona, a desetine najstručnijih predavača razmatraće poslednje trendove iz oblasti Internet poslovanja.

nova-energija-intro

Učešće na konferenciji je besplatno za sve zainteresovane, a prijave su juče zvanično otvorene na sajtu konferencije.

Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje i podstiču promene u državnoj strukturi.

“Mi već jesmo bogato društvo, samo se mnogo krade i rasipa. Naše poljoprivredno, turističko, intelektualno i kreativno bogatstvo bi nas za jednu deceniju, kada bi se iskoristilo kako treba, načinilo jednom od najbogatihih zemalja u regionu”, kaže jedan od predavača na konferenciji – Lazar Džamić, šef brend planiranja za Zapadnu Evropu u Google kretivnom timu ZOO.

On dodaje da je konferencija i prilika da se prezentuju dešavanja u digitalnim medijima i tehnologijama, koje menjaju igru u poslovnoj i socijalnoj sferi modernih društava.

Cilj konferencije je da ove ideje dopru i do ušiju ljudi u samom vrhu vlasti kako bi se sve više ulagalo u “domaću pamet”.

“Pogrešna je percepcija da će reindustrijalizacija i poljoprivreda spasiti srpsku privredu, jer neće. Ekonomija znanja, odnosno Internet ekomija će to uraditi.” , navode organizatori.

Među predavačima nalaze se i Yossi Levy – Ambasador Izraela u Beogradu, Filip Vukša – aktivista, Slobodan Georgiev – BIRN, Vladimir Pavlov – Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj AP Vojvodina, Veselin Jevrosimović – ComTrade, Komlen Lalović – Ministarstvo Odbrane, Dražen Maravić –
MUP Republike Srbije, Milan Vučićević – bloger, Istok Pavlović – WorldWide i brojni drugi stručnjaci.

Pored predavanja, panela i radionica organizovane su i druge aktivnosti kako bi boravak na konferenciji bio što zanimljiviji. Omogućene su specijalne cene aranžmana za učesnike i posebne pogodnosti za porodice sa decom.

Garantovan je najbolji provod za 1. maj i zato se potrudite da obezbedite sebi mesto na ovoj konferenciji.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here