Vlaška stranka „Most“ najavila učešće na parlamentarnim izborima

Vlaška stranka „Most“ učestvovaće samostalno na predstojećim parlamentarnim izborima, najavio je Milivoje Janošević odbornik ove stranke u Skupštini grada Bora.

„Vlaška stranka „Most“ samostalno izlazi na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore. Biću kandidat za narodnog poslanika. Znam, mogu i hoću ali ne mogu sam, potrebna mi je Vaša pomoć! Da spasimo sto se spasiti može jer Srbija je i naša zemlja“, poručio je Janošević na svom Fejsbuk profilu.

Gradski odbor Vlaške stranke „Most“ u Boru od nedavno se nalazi u novim prostorijama u ulici Moše Pijade, preko puta Doma kulture koje su otvorene za građane svakog dana od 10 do 16 časova, a kontakt telefon je 069719117.

Prošlonedeljnom svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik stranke Slobodan Perić, koordinator mreže „Most“ Boban Jovanović, kao i drugi funkcioneri, članovi, sipatizeri i prijatelji stranke.

Vlaška stranka „Most“ je učestvala na lokalnim izborima u Boru održanim 2018. godine i dobila je 4 odsto glasova, što joj je donelo jedno odborničko mesto.