Vlaška stranka “Most” najavila učešće na parlamentarnim izborima

2
587

Vlaška stranka “Most” učestvovaće samostalno na predstojećim parlamentarnim izborima, najavio je Milivoje Janošević odbornik ove stranke u Skupštini grada Bora.

“Vlaška stranka “Most” samostalno izlazi na predstojeće parlamentarne i lokalne izbore. Biću kandidat za narodnog poslanika. Znam, mogu i hoću ali ne mogu sam, potrebna mi je Vaša pomoć! Da spasimo sto se spasiti može jer Srbija je i naša zemlja”, poručio je Janošević na svom Fejsbuk profilu.

Gradski odbor Vlaške stranke “Most” u Boru od nedavno se nalazi u novim prostorijama u ulici Moše Pijade, preko puta Doma kulture koje su otvorene za građane svakog dana od 10 do 16 časova, a kontakt telefon je 069719117.

Prošlonedeljnom svečanom otvaranju prisustvovali su predsednik stranke Slobodan Perić, koordinator mreže “Most” Boban Jovanović, kao i drugi funkcioneri, članovi, sipatizeri i prijatelji stranke.

Vlaška stranka “Most” je učestvala na lokalnim izborima u Boru održanim 2018. godine i dobila je 4 odsto glasova, što joj je donelo jedno odborničko mesto.

2 KOMENTARA

  1. Postovani g.Janosevicu,mislim da je Vasa formulacija,,….jer Srbija je i nasa zemlja,, ,duboko verujem potpuno nenamerno, nesrecno izabrana. Srbija je JEDINA ZEMLJA Vlaha Srbije ..koji su SAMO za nju VEKOVIMA lili KRV,SUZE I ZNOJ ..da je PONOVO STVORE, OBNOVE ,IZGRADE I BRANE.,, U SVIM PROTEKLIM…I SVIM BUDUCIM VREMENIMA….A ko to ne zna…ko ne zna ko su bili i Hajduk Veljkovi becari, heroji Timocke divizije..i junaci i ppartizanskih i cetnickih formacija u Istocnoj Srbiji i u Drugom svetskom ratu..i u ovim poslednjim ratovima…neka prvo obidje spomenike i groblja po selima u Istocnoj Srbiji..pa neka onda uzme da cita istorijske knjige..i slusa reci cuvenih i predivnih iz ,,Rukoveta,, naseg Stevana Mokranjca…A posebno iz njegovog odgovora Turskom pasi…I neka to NAUCI.. A ako ni to ne pomogne….bice naucen.😀 Pozz.iz 🚞

  2. Nenade Očito da malo znaš da je rumunski narod izmišljen od strane Vatikandžija kako bi se Srbi odvojili od Rusije. Samim tim i vlasi . Vlasi Srbi koji pričaju jezikom iz romanske grupe.

    Sama pomisao da se iđe na glasanje je glasanje sa svoju propast. a ne za budućnost Srbije

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here