Vlaška stranka podržala listu koju predvodi SNS na lokalnim izborima u Boru

0
55

Opštinski odbor Vlaške stranke iz Bora doneo odluku da podržai Srpsku naprednu stranku (SNS) na lokalnim izborima u Boru 16. marta.

vs-sns

Novinarima se na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama SNS-a obratio predsednik Opštinskog odbora Vlaške stranke Dragoslav Zajkesković. On je ocenio ja de SNS jedina stranka koja može sprečiti “rumunizaciju” Vlaha.

Na predstojećim izborima koji će se održati 16. marta 2014. godine Vlaška stranka će sa svim svojim članstvom i simpatizerima podržati Srpskiu naprednu stranku jer smatra da je to jedina politička opcija koja će, između ostalog, da pomogne opstanak autohtonih Vlaha na prostorima Republike Srbije.

SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem kao političarem koji je uvek imao razumevanja za probleme Vlaške zajednice kada je u pitanju pokušaj “Rumunuzacije” Vlaha. Sa istim problemom je uopoznat i gospodin Blagoje Spaskovski u koga, takođe, imamo veliko poverenje da će na nivou lokalne samouprave u Boru sestrano pomoći u svemo onome što muči vlašku zajednicu, istakao je Zajkesković.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime