VODENI SPEKTAKL: Osam vaterpolo reprezentacija na turniru u Boru

3
50

Ustanova “Sportski centar Bor” i borski bazeni ugostiće neke od najvećih vaterpolo reprezentacija sveta na pripremnom turniru u julu mesecu, a pred samu Olimpijadu.

sportski-centar-bazen

Andrija Prlainović i mnogi drugi srpski vaterpolo asovi, u periodu od 13. do 17. jula, pred predstojeće Olimpijske igre u Riju, učestvovaće na pripremnom turniru u Boru.

Reprezentacije Srbije, Crne Gore, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila i Francuske, odmeriće snage u međusobnim mečevima, a Borani će posle toliko godina imati priliku da na svojim bazenima prate vaterpolo, koji u Boru, i pored svih uslova za treniranje, nije nimalo razvijen.

Borska kuća sporta od Vaterpolo saveza Srbije dobiće mobili semafor namenjen ovom sportu na vodi, čime se dodatno stvaraju uslovi da i naš grad, možda, uskoro dobije prvi vaterpolo klub u ovom delu zemlje.3 KOMENTARA

  1. Kao prvo vaterpolo klub u Boru postoji i pokusava krajnjim naporima da opstane i zazivi, a kao drugo ne postoji ni minimalni uslovi za razvoj vodenih sportova u gradu jer bazeni ne rade tokom cele godine.

  2. Dragana, poznati su nam problemi koji postoje u vezi sa bazenima i višemesečnim pauzama između sezona. Pisali smo već o tome. Što se vaterpolo kluba tiče, morali biste da poradite malo na marketingu. Mi ćemo učiniti sve da se za vas čuje.

  3. Sve je to lepo nego po kom osnovu će sve to RTB Bor da plati kad ke dužan ko zna sve kome. Koliko će radnika ostati bez posla u narednim mesecima?

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime