Vojnici uhapšeni sa drogom vrednom 120.000 evra

1
173

Negotinska policija uhapsila je  Aleksandra N. (26) i Zorana S. (26), pripadnike Vojske Srbije iz Majdanpeka, kao i Roberta A. (28) iz Negotina sa oko 540 grama kokaina, izuzetne čistoće, na crnom tržištu narkotika vrednog oko 120.000 evra.

Vozeći Negotinom očevu “sitroen ksaru” Robert A. je prepoznao jednog od policajaca u civilu, dao gas i pokušao da pobegne. U tom bekstvu Majdanpečani Aleksandar N. i Zoran S, inače zaposleni u zaječarskom garenizonu, su pakete sa kokainom bacili kroz prozor. Brzom akcijom policije ova trojka je zaustavljena u negotinskoj Hajduk Veljkovoj ulici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva Robertu A. iz Negotina i Aleksandru N. i Zoranu S. iz Majdanpeka određeno je zadržavanje do 48 sati.

Pronađen kokain, kako saznajemo, najčistijeg je kvaliteta, u kristalu, a njegovom daljom obradom i pripremom za prodaju na crnom tržištu narkotika dostigao bi cenu od 120.000 evra.

Za sada nema saznanja da li su trojica momaka bili kuriri i kome i gde je droga trebalo da ode, iako se pretpostavlja da je namenjena ino-tržištu.

1 KOMENTAR

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here