Vučić danas dolazi u Bor, obilazi Topionicu, skup zakazan za 17 sati u centru grada

2
1089

Posetom Boru i Borskom okrugu predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas nastavlja kampanju “Budućnost Srbije”.

Planirano je poseta Borskom okrugu počne u 10 časova obilaskom pogona topionicе bakra ZiJin Bor Copper (bivšeg Rudarsko-topioničarskog basena Bor).

Potom će predsednik u 12 sati u Rogljevu obići Rogljеvačke pivnice i razgovorati sa lokalnim vinarima.

Po protokolu je predviđeno da Vučić sa saradnicima obiđe u 13 časova i 25 minuta završne radove na zgradi Doma za dеcu i omladinu „Stanko Paunović“, a nakon toga uputiće se za Kladovo gde će u 14.20 sati obići rekonstruisanu OŠ “Vuk Karadžić”, a u 15 časova u Rtkovu poljoprivredno domaćinstvo Nikolе Vеrbunkića.

Centralni skup posete Borskom okrugu u kampanji “Budućnost Srbije” zakazan je za 17 časova u centru Bora (ispred zgrade nekadašnje Jugobanke), kada će, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić predstaviti postignute rezultate u prethodnom periodu i planove za dalji razvoj zemlje.

Zbog organizacije skupa za saobraćaj će do nedelje biti zatvoren deo ulice Moše Pijade.2 KOMENTARA

  1. RAZDRAGANOST, SENDVIĆI I BOLJA BUDUĆNOST NA PRETEK! GDE? U BORU BRE!

    Na mitingu danas svi Borani i Boranke treba da izađu vedri, veseli i raspoloženi. Danas ili nikada? Na mitingu čuće lepe i najlepše vesti i tu jedino će im se ispune sve želje i više od toga. Plate i penzije ikada veće, čak i iznad nemačkih. Svi penzosi kojima je otimana penzija, u 17 sati danaS moraju biti ispred zgrade propale Borske banke, gde će vlasnik Srbije deliti koverte u vrednosti otetih penzija. Juriš penzosi 0N vas mnogo voli. Danas će oni biti najbogatiji u Evropi, izbrisaće spiskove nezapošljenih, neće biti više ulična prošenja, ni glad, ni beda, ni žeđi. Biće blagostanje u Boru, a još ako govori Spaskovski, lakoće Borani i da odu do Meseca i do blagodetnog bogatstva bez muka i rada. O ukidanju stogodišnjeg imena industrije bakra u Boru, RTB Bor, omogućiće plaćanje rudarske rente, struje, vode i poreza, što do sada u vladavini Sose nije činjeno, ali zato profit će ići na Daleki istok. Mitingaši i sendvičari iz usta glasnogovornika obistiniće se ono naše: „Što je babi milo, to joj se i snilo“ i to su čuli. Sav ovaj optimizam, na žalost, trajaće do buđenja u nedelju 17. marta, kada putujući karavan “Budućnost Srbije” napusti Bor, biće sve po starom, penzije i plate najniže u Evropi, zavladaće opet gladi, beda i žeđi stvoriće se gužva oko kontejnera. Nije važno sve to, važno je da je jedna sujeta zadovoljena i vlasnik će stići u Beograd samo sa izvanrednim prijemom, utiskom i razdraganosti borana, a za ostalo baš ga briga.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime