Vučić: Predložićemo zabranu kretanja od četvrtka u 18 do subote u 5 ujutru

4
1717

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio gostujući u emisije “Oko” Radio-televizije Srbije da će sutra predložiti da zabrana kretanja bude od četvrtka u 18 sati do subote u 5 ujutru.

On je kazao da će penzionerima 1. maja biti dozvoljeno da šetaju dva puta po sat vremena tokom čitavog dana.

“Želimo da dobijemo još dan i po koji su nam veoma važni. Kada to imamo onda smo u potpunosti tu da zaraza izgubi svoju snagu. To je nekih 30 i nešto sati. U petak penzioneri će imati dva puta po sat vremena da budu sami na ulici, ceo 1. maj, a onda od subote jutro ide sve normalno do 18 sati, onda penzioneri mogu ponovo napolje, pa u nedelju sve normalno do 18, pa onda opet penzioneri”, rekao je predsednik Vučić.

Predsednik je kazao da neće biti dozvoljena okupljanja veća od pet ljudi.

Vučić je rekao da ne isključuje mogućnost da u toku sledeće nedelje bude ukinuto vanredno stanja i da posle toga neće biti policijskog časa.4 KOMENTARA

  1. NEMA STAJANJA! Narod i večeras bukom ruši Vučića i njegove botove .
    Kao nikada glasno kao do sada, narod Srbije je večeras održao novi protest bukom protiv diktatorskog i izdajničkog režima Aleksandra Vučića!

    Ponovo su „radile“ šerpe, pištaljke i sirene, a znatno veći broj građana nego što je to bio slučaj prethodnih večeri, se odlučilo da sa balkona i prozora puste glasnu muziku. Bilo je tu i „Beogradskog sindikata“ i „Discipline kičme“ i mnogih drugih pesama.

    Kao da je najava da će botovi održati kontra-protest bukom, dodatno motivisala narod da večeras glasno poruči – Vučiću odlazi!

  2. Bolesniku jedan, pa znači da su svi u svetu diktatori, idi gde misliš da ćeš bolje živeti, niko te ne drži!!!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime