Vučić predložio Anu Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije

3
414

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je večeras dosadašnju premijerku Anu Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.

Foto: RTS

Na konferenciji za novinare u Palati Srbija, Vučić je rekao da je imao više kandidata ali da se odlučio za Anu Brnabić jer je svoj posao ozbiljno shvatila i nije se dodvoravala stranim centrima moći.

“Dobro je radila svoj posao i najbolji dokaz za to je i veliki broj kritika na njen račun, jer je bila odana Srbiji i borila se za interese naše zemlje… Od velikih stvari nisam ima šta da joj zamerim a od sitnica bih imao, ali bih imao i sebi što šta da zamerim”, rekao je Vučić.

On je dodao da je Ani Brnabić sugerisao da najmanje polovinu Vlade čini žene i da uvede još dva ministarstva koja bi se bavila pitanjima porodice i ravnopravnosti polova.

Predsedništvo Srpske napredne stranke prethodno je jednoglasno podržalo predlog Vučića za mandatara za sastav nove vlade.

(Beta)3 KOMENTARA

  1. Lepo je što je predsednik predložio novu, a staru premijerku Anu Brnabić. Osim želju da uspe kao premijerka da narod oseti blagodete njenih i šefovih priča o standardu građana i razvoja privrede zemlje. Povodom Dana oslobođenja Bora 3. oktobra puštena je u saobraćaj velelepna ulica “Moša Pijade”, koja liči na pravi autoput. Za doprinose predsednika za Bor i okolinu predlažem da se pomenuta ulica preimenuje u Bulevar “Aleksandra Vučića”, zaslužio je višestruko!

  2. Lepo je što je predsednik predložio novu, a staru premijerku Anu Brnabić. Osim želju da uspe kao premijerka da narod oseti blagodete njenih i šefovih priča o standardu građana i razvoja privrede zemlje. Povodom Dana oslobođenja Bora 3. oktobra puštena je u saobraćaj velelepna ulica “Moša Pijade”, koja liči na pravi autoput”, šteta je što nisu je pustili u saobraćaj predsednik i ministarka Mihajlović, oni su navikli da pustaju autoputeva. Možda je pogrešilo rukovodstvo Bora da ih pozove ili oni nisu mogli da se odazovu ljubaznom pozdravu. . Za doprinose predsednika za Bor i okolinu predlažem da se pomenuta ulica preimenuje u Bulevar “Aleksandra Vučića”, zaslužio je višestruko!

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime