Za 1.maj u Boru Vladan Vučković Paja i Spiritus movens bend

Prvomajski praznici, sudeći po programu Ustanove „Centar za kulturu opštine Bor“ biće u znaku Paje Vučkovića i Spiritus movens benda.

Borski i srpski gitarista, aranžer, kompozitor, multiinstrumentalista, studijski muzičar i koncertni izvođač, Vladan Vučković Paja, publici u rodnom gradu predstaviće se 1.maja celovečernjim koncertom sa Spiritus movens bendom, koga čine Perica Kaluđerović (klavijature), Aleksandar Trajkovski (bas) i Darko Urošević (bubanj).

Ovim koncertom, Vučković započinje promociju svog novog albuma „My Family Songs“ u izdanju Multimedia Music, pa će u rodnom gradu predstaviti i nove, ali i numere sa ranijih albuma.

„Ovo je prilika da u svom rodnom gradu, u kojem uvek imam sjajnu dobrodošlicu i u najemotivnije koncerte, provedem lepo praznično veče“, kaže Vladan Vučković Paja.

Vučković, inače stalni član pratećeg orkestra Zdravka Čolića i pratećeg benda Kikija Lesendrića, ali i pridruženi član Beogradske filharmonije i Novosadskog Big Benda, nastupao je širom Evrope, SAD, u Kanadi, Australiji, Rusiji, UAE, a publici u rodnom Boru podariće besplatan koncert u sali Muzičke škole sa početkom u 20 sati.