Za mlade u Boru besplatan obilazak ZOO vrta

Kancelarija za mlade u Boru omogućila je mladima da besplatno posete borski Zoološki vrt u okviru manifestacije „Dani mladih 2021“.

Svim zainteresovanim mladim Boranima od 16 do 30 godina Kancelarija za mlade omogućila je da besplatno posete ovdašnji Zoološki vrt u ponedeljak 23. avgusta. Da ova ustanova ima šta da pokaće ljubiteljima životinja i prirode uveriće se svi oni koji ZOO vrt tog dana obiđu u periodu od 10 do 20 časova. Dovoljno je da prilikom dolaska u ZOO vrt pokažu ličnu kartu na uvid.

“U okviru “Dana mladih” svake godine se ogranizuju posete  turističkim atrakcijama grada, ove godine ističe se Zoološki vrt Bor  koji nam je izašao u susret i omogućio da 23. avugsta svi mladi imaju  besplatan ulaz samo uz ličnu kartu. Drago nam je što kroz vreme ostvarujemo blisku saradnju sa sve većim  brojem institucija sa teritorije grada i što se sve veći broj mladih  interesuje za programe i pogodnosti koje nudimo”, kaže Danica Nedeljković, Koordinator Kancelarije za mlade Bor.

U okviru ovogodišnje manifestacije “Dani mladih” koji se od 11. do 26. avugsta organizuju u Boru priređene su brojne radionice i sportski turniri, a već u nedelju, 22.  avgusta od 18 do 23 časa u prostorijama kancelarije za mlade biće priređeno i veče animiranih filmova, za koje je ulaz slobodan.

Za 24. avgust u 18 sati je planirana konferencija o unapređenju zapošljivosti mladih “Uspešan mladi preduzetnik”, a za 25. avgust u 19 časova prezentacija mobilne aplikacije za društveno organizovanje “Story of change”.

Otvaranje Savetovališta za mlade najavljeno je za četvrtak, 26. avgust u 12 časova.


Objavljeni medijski sadržaj je nastao u okviru projekta “Mladi o mladima”, koji je sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.