ZA PRIMER: „Banca Intesa“ u Boru uručila paketiće deci sa smetnjama u razvoju

„Banca Intesa“ organizovala je godišnju akciju „Zapakuj poklon, izmami osmeh“, u okviru koje zaposleni pripremaju novogodišnje paketiće za decu bez roditeljskog staranja i mlade sa posebnim potrebama.

mozaik-dodela-paketica-2015

U sklopu programa „Intesa od srca“, zaposleni u „Banca Intesa“, već nekoliko godina za redom učestvuju u jednoj od najhumanijih aktivnosti svoje banke, pod nazivom „Zapakuj poklon, izmami osmeh“. Tim povodom, zaposleni u ovoj banci u Boru uručili su slatke i zanimljive novogodišnje paketiće korisnicima Dnevnog boraka „Mozaik“.

Tradicionalno, sedam godina unazad, zaposleni u našoj banci kupuju paketiće i njih doniramo raznim ustanovama koje vode brigu o deci bez roditeljskog staranja ili sa smetnjama u razvoju. Danas smo uručili paketiće Dnevnom boravku za decu sa smetnjama u razvoju „Mozaik“ i uspeli da izmami osmehe na licima 40 korisnika ove ustanove, rekla je Zorica Paser, direktor ekspoziture „Banca Intesa“ u Boru.

Zaposleni u Dnevnom boravku imali su samo reči hvale za ovaj gest dobre volje i humanosti na delu.

Želim da se zahvalim u ime Dnevnog boravka „Mozaik“ na divnim poklonima koje su naša deca dobila od banke. Saradnja između Banca Intesa i Dnevnog boravka traje dugi niz godina i svake godine nam donose poklone. Ovo je divan gest, naša deca su se obradovala paketićima, a mi ćemo nastaviti saradnju sa Intesom, izjavila je Emilija Stojanović , socijalni radnik Dnevnog boravka „Mozaik“.