Zaječarac u stanu uzgajao marihuanu

1
55

Zaječarska policija uhapsila je M.S. (31 ) iz Zaječara tereteći ga da je neovlašćeno proizvodio i prodavao marihuanu.

Ovaj Zaječarac je, utvrđeno je pretresom njegovog stana, u laboratoriji uzgajao marihuanu za dalju prodaju. Policija mu je pronašla i zaplenila oko 890 grama sirove i oko 370 grama sasušene marihuane.

M.S. će, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Zaječaru, u zakonskom roku uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti sproveden višem javnom tužiocu u Zaječaru.1 KOMENTAR

  1. Nasi stari su igrali kolo oko zapaljene konoplje , dobro ne indijske nego domace , konoplja je hranila stoku i oblacila ljude , onda je dosao drugi svetski rat , posle rata konoplja je zabranjena da bi se favorizovali patenti u vezi sa plasticnim materijama , kad se osvestimo kao narod i legalizujemo proizvodnju pa i one indijske pootvaramo kafane sa konzumacijom iste i u Srbiju pohrle milioni turista ostavljajuci nam evre dolare svajcarce funte itd , Srbija ce procvetati i u nju stvarno poceti da se doseljavaju Svedjani kao u Top listi nadrealista nekad…ali mi smo protektorat koji nema politicare koji su drzavotvorni vec samo klimoglavce i ucenjene barabe.Kad toliko brinete o zdravlju nacije sto onda ne zabranite upotrebu alkohola i duvana pohvatate dilere heroina.Ili makar oznacite na flasama i kutijama da to donosi smrt svakom petom u lancu.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime