Zakazana sednica Štaba za vanredne situacije grada Bora

0
2193

Sednica Štaba za vanredne situacije grada Bora biće održana u ponedeljak, 16. marta, saopštila je Služba za protokol i informisanje.

U Srbiji je sinoć proglašeno vanredno stanje zbog širenja koronavirusa COVID-19.

Očekuje se da na sednici Štaba za vanredne sutuacije grada Bora budu usvojene mere u koje će se, u skladu sa proglašenim vanrednim stanjem, primenjivati na teritoriji grada Bora.

“Borba koja nam predstoji jeste borba, prvenstveno, za naše najstarije sugrađane, za one koji su stvarali našu zemlju, ali istovremeno se borimo za našu budućnost. Vanredno stanje podrazumeva zaštitne mere koje ćemo svi zajedno sprovoditi kako bismo sačuvali svakog građanina naše zemlje. Nakon zvanične Uredbe koju će propisati Vlada Republike Srbije, lokalna samouprava će, u skladu sa time, preduzeti sve potrebne mere kako se ne bi ugrozilo zdravlje naših sugrađana i normalno funkcionisanje života i institucija i sprečilo širenje virusa. Iz tog razloga, grad Bor će u 10 časova održati sednicu Štaba za vanredne situacije sa unapred pripremljenim merama koje će biti primenjene na čitavoj teritoriji grada”, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here