„Zaleđeno kraljevstvo 2“ i „Realna priča“ na repertoaru borskog bioskopa

U periodu od 21. do 27. novembra najmlađa borska filmska publika biće u prilici da pogleda animirani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“, dok će oni stariji i dalje moći da uživaju u domaćoj komediji „Realna priča“.

Tokom ovih dana, osim ponedeljka kada nema projekcija u bioskopu, od 16 (sinhonizovano) i 18 sati (titlovano) na repertoaru bioksopa Zvezda biće animirani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“, dok će se od 20 sati prikazivati film „Realna priča“, rediteljski prvenac Gordana Kičića.

Film „Realna priča“ vodi nas kroz sagu o glumcu Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U „Zaleđenom kraljevstvu“ Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U „Zaleđenom kraljevstvu 2“ mora verovati da su dovoljne.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara, osim utorkom, kada je filmski dan, a cena karte snižena 20 posto.