Zaplenjeno 4.000 paklica cigareta bez akciznih markica

1
64

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru i Žandarmerije zaplenili su 4.000 paklica cigareta „ašima“ bez akciznih markica, ukupne vrednosti oko 360.000 dinara.

Policija je cigarete pronašla u automobilu, u kojem su bili četrdesetsedmogodišnji muškarac i tridesetdevetogodišnja žena, strani državljani.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršli krivično delo krijumčarenje, po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.

1 KOMENTAR

  1. Pu bre sto je ovaj narod pokvaren u pm …nije im dosta 126 dinara po satu i niski porezi na imovinu mali pdv i svega nekoliko akciza nego hoce jos i da se obogate…na srecu imamo mi pametno ministarstvo finansija koje nas cuva od takvih…pa i da su nezaposleni zato sto su nedovoljno konkurentni ili nepreduzimljivi ni to ih ne opravdava na ovakvog obima kriminal …jer sasvim lepo moze da se zivi i od sest hiljada dinara socijalne pomoci …stvarno ne razumem ovaj gnusni akt pocinioca sada u trenutku kada , evo bilo na dnevniku , Srbija ide sve brze bolje i jace u Eu i Nato…

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime