Zaradi i zabavi se – Limundo karavan u Boru

Limundo kompanija osnovana je 2006. godine i u njenom sklopu nalaze se dva sajta elektronske trgovine – aukcijski sajt Limundo.com i mesto trgovine po fiksnim cenama Kupindo.com. Na Limundu gotovo 300.000 članova prodaje i kupuje licitirajući u okviru 80.000 najrazličitijih aukcija, dok je Kupindo internet robna kuća sa gotovo 500.000 raznovrsnih predmeta.

Limundo karavan

Limundo karavan

Limundo karavan posetiće grad Bor i u okviru Radionice o Internet prodaji podeliti svoja bogata znanja i iskustva iz ove oblasti sa Boranima. Svaki učesnik radionice imaće priliku da postavi predmet na prodaju uz konkretne savete zaposlenih u Limundu, a za najuspešnije pripremljene su i nagrade iznenađenja. Specijalni gosti radionice biće uspešni Internet prodavci, koji će svojim sugrađanima pokazati kako uz pomoć Interneta mogu i da zarade.

“Sve veća popularnost i dostup interneta mogu biti iskorišćeni ne samo za zabavu, već i za zaradu. Cilj Limundo karavana je upravo da podelimo znanje i iskustva Limunda, najvećeg aukcijskog sajta u zemlji, sa što većim brojem ljudi i da pokažemo šta se sve i kako može prodavati na internetu u cilju obezbeđivanja dodatne zarade. U vremenu u kojem vlada visoka stopa nezaposlenosti građani Srbije zapravo imaju pristupačan i zabavan način da zarade dodatni novac. Zadovoljstvo nam je da svoja znanja podelimo sa drugima!”

ističe Olga Mirković Maksimović iz Limunda.

Vreme i mesto održavanja:

Radionica i druženje biće održani u Obrazovno kreativnom centru u Radničkoj ulici br. 3 od 12 do 16 časova. Svi zainteresovani za druženje sa Limundo timom i članovima Limunda svoje prijave mogu poslati na mail [email protected].
Mapa Bora.