„Zavetnici“ počeli sa sa ponovnim prikupljanjem potpisa, Borani podršku mogu dati i u četvrtak

Nakon što je Republička izborna komisija posle dva meseca od proglašenja izborne liste „Hrabro – Milica Đurđević Stamenkovski – Srpska stranka Zavetnici“ juče donela odluku o poništenju ove liste, Zavetnici su krenuli u ponovno prikupljanje potpisa podrške građana.

„Potpise ćemo sakupiti brže nego ikada, ovih dana nam se javljaju oni koji nikada nisu glasali i nisu davali potpise strankama sa pitanjem gde mogu da dođu da podrže našu stranku“ istakla je Milica Đurđević Stamenkovski.

Ona je dodala da je izborna lista oborena zbog slogana „Hrabro“ i upitala kome smeta politička hrabrost.

Potpise podrške Zavetnicima su u velikom broju danas davali i Borani.

„Zahvalio bih se svima koji su danas došli da podrže našu listu. Zahvaljujem se svima koji veruju u našu državotvornu misiju. Zarad tih ljudi koji nam veruju, potpise podrške sakupljaćemo i u četvrtak, na adresi Trg Oslobođenja 2/3, kod javnog beležnika do 17 časova“ istakao je Milutin Šišmanović, član Glavnog odbora i kandidat za narodnog poslanika Zavetnika.

„Kao neko ko je rođen i ko se školovao u Boru, poreklom iz Izvarice, opština Žagubica, pozivam sve Borane da nas podrže, kako bi se konačno čuo glas Istočne Srbije u Narodnoj skupštini“ dodao je Šišmanović.