Završena druga sezona omladinske emisije “Šta ima?”

Članovi Doma omladine Bor objavili su dvadesetu epizodu omladinske emisije “Šta ima?” čime je završena druga sezona ove emisije.

U drugoj sezoni emisije “Šta ima?”, desetoro uspešnih mladih Borana predstavilo je svoje interesantne priče u totalno novom, improvizovanom studiju koji su članovi Doma omladine sami osmislili i opremili.

Gost dvadesete epizode je autor i producent emisije “Šta ima?”, Jovan Janjić koji je u ovoj epizodi upravo i predstavio kako je uopšte nastala omladinska emisije.

U prvom delu druge sezone, gosti emisije “Šta ima?” bili su Aleska Anđelović – avanturista koji se osmelio na “Put oko sveta”, Ariadna Vrljanović Zhao – multitalentovana umetnica, Nađa Grujić – etno pevačica, Vladan Vučković Paja – čuveni gitarista i Miljana Tešović – kreator animiranih filmova.

Drugi deo ove sezone je takođe bio vrlo zanimljiv, i osim već spomenutog Jovana Janjića, svoje priče podelili su i Nemanja Čvorović – strongman i jedan od najjačih ljudi u zemlji, Boban Nikolić – vicešampion sveta u kikboksu, Miljan Miljević – profesionalni fotograf i Milica Staletović – multimedijalna umetnica.

Članovi Doma omladine Bor spremaju još dosta zanimljivih stvari u narednoj sezoni a kao što i sami kažu, spisak uspešnih Borana je dugačak i zato nas očekuje još dosta interesantnih priča naredne godine.