Zbog hladnih radijatora biće umanjeni računi za grejanje

3
1678

Borani koji su prethodnih dana imali problema sa centralnim grejanjem biće oslobođeni plaćanja računa za dane kada grejanja nije bilo, izjavio je danas gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Milikić je pojasnio da je za umanjenje računa potrebno da potrošači podnesu prijavu Toplani.

“Doneli smo odluku da građani koji ovih dana nisu imali grejanje budu oslobođeni plaćanja računa za dane kada grejanja nije bilo. Potrebno da potrošači pojedinačno podnesu zahtev Toplani za umanjenje računa”, poručio je Milikić.

Zbog proboja na “B” magistrali vrelovoda grejanje nemaju od srede naselja Novi gradski centar i Metalurg, kao i sve četiri srednje škole.

Danas je došlo do ispada u trafo stanici u Krivelju zbog kojeg je bez struje ostala Toplana, a samim tim i čitav grad bez grejanja.

3 KOMENTARA

  1. Stvarno ovo više nema smisla. Prvo ,da bi umanjili račun za NE GREJANJE treba da podnosimo zahtev ,kakve li gluposti.Pa zar oni neznaju ko i kada i koliko dugo nije imao grejanje.Sramota!!!! Drugo ,grejanje nikad lošije nije bilo. Neznam kako su drugi zadovoljni ,ali ja znam da ću po svršetku hladne-tople sezone SIGURNO DA ISKLJUČIM GREJANJE. Za stan od 75m2 ,da im cele godine plaćam po 7000,00din ,da bi posle morao da se dogrevam i u sobi sedim sa prslukom, ne dolazi u obzir.Kad bi svi mi ovako uradili zapitali bi se čelnici sa kakvim grejanjem HLADE građane. Prelazim na drugi vid grejanja,jer za 84000.00din na god. nivou mogu da se grejem i uživam ,a ne da se smrzavam.Nadležne sam više puta zvao i apelovao na korekcije grejanja ,ali bezuspešno. OGORČENI ,NEZADOVOLJNI GRAĐANIN.

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here