Zbog posete Vučića Boru deo ulice Moše Pijade biće zatvoren za saobraćaj od petka do nedelje

3
3027

Zbog posete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića gradu Boru, za saobraćaj će od petka do nedelje biti zavoren deo ulice Moše Pijade, saopštio je JKP “Vodovod”.

Deo ulice Moše Pijade od kružnog toka ukrštanja ulice Moše Pijade i ulice Nikole Pašića do ukrštanja ulica Moše Pijade i Boška Buhe (semafor kod Doma kulture) biće zatvoren za saobraćaj od petka, 15. marta od 16 časova do 7 sati u nedelju 17. marta.

Takođe, u delu ulice Moše Pijade, od ukrštanja sa ulicom Pionirskom do ukrštanja sa ulicom Boška Buhe (semafor kod Doma kulture), saobraćaj će biti zabranjen u subotu 16. marta od 12 sati do 21 časa.

3 KOMENTARA

  1. Naravno ..sto bi rekli prastari i mudri Latini ,, Ponavljanje je majka znanja,, ….NIJEDAN REGION u svetu, Evropi, Srbiji..NIKADA I NIGDE se nije demografski ,ekomomski ,socijalno ..ni oporavio ni razvio..BEZ PRIPADAJUCEG AUTOPUTA , ŽELEZNICKOG KORIDORA…pa to NECE ni ..SADA i tek odnedavno GRAD Bor,Borski okrug ,Timocka krajina i ovaj region Istocne Srbije…bez svog Multimodalnog koridora -Istok (Crnomorskog koridora)..Istocna Srbija ,Timocka krsjina,Borski okrug i GRAD Bor …zajedno sa svim ostalim regionima Srbije…FINANSIRAJU projektovanje i IZGRADNUJU. svih 15 -tak Saobracajnih koridora koji se ovoog trenutka grade u BUKVALNO SVIM regionima Srbije…ODIM u ovom regionu Kstocne Srbije…K TO je opste plznato …Samo NEKO to mora i da JASNO I JAVNO izgovori…
    😂😂😂 Mada je malo dosadno…da to bude uvek neki isti i totalno nebitni lik iz 🚞 …U principu sve isto kao i za GRAD Bor…😂😂😂😂 A opsirrnije i preciznije o svemu ovome,o tih 15 koridira..o tome da OVO MULTIMODALAN ,JEDINSTVEN I STATUSNO NEDELJIV KORIDOR .. (kao npr…. Koridor-10.. a takodje i I GEOSTRATESKI SAOBRACAJNI KORIDOR ,sto znaci :
    TRANSEVTOPSKI, EVROREGIONALNI, INTERKONTINENTALNI, NACIONALNI, REGIONALNI,
    I LOKALNI …a NE NEKE SAMO REGIONALNE,POJEDINACNE I STATUSNO ODVOJENE ..DRUMSKA I ZELEZNICKA SAOBRACAJNICA samo jednog od vise desetina regiona u Jugoistocnoj Evropi ,Balkanu ,Srbiji…kakvih ima na stotine…😂😂Borani a i cela Timocka krajina i istocna Srbija ..vec znaju da je svaka takva prica o SAMO REGIONALNIM,STATUSNO ODVOJENIM OI POJEDINACNIM SAOBRACAJNICAMA…uvek i samo pokusaj potpunog DEGRADIRANJA,DEVALVIRANJA I BLOKIRANJA REALIZACIJE ovog ,,koridora zivota,,ovog Istocne Srbije..Predsednik Srbije dolazi u Bor,Negotin, Kladovo…gde SVE ovo vec SVI znaju …😀😀😀 I zato samo opusteno o ovoj temi…😀A sve jos detajljnije i preciznije o ovoj temi …u komentaru prethodog članka o dolasku Predsednika Rep Srbije u Bor i Borski okrug….Sve vec PISE..
    A evo i 🚞 koji dolazi kroz ovo prohladno vece velegrada…😀

  2. Na mitingu sutra svi Borani i Boranke treba da izađu vedri, veseli i raspoloženi. Sutra ili nikada? Na mitingu čuće lepe i najlepše vesti i tu jedino će im se ispune sve želje i više od toga. Plate i penzije ikada veće, čak i iznad nemačkih. Sutra će oni biti najbogatiji u Evropi, izbrisaće spiskove nezapošljenih, neće biti više ulična prošenja, ni glad, ni beda, ni žeđi. Biće blagostanje u Boru, a još ako govori Spaskovski, lakoće Borani i da odu do Meseca i do blagodetnog bogatstva bez muka i rada. Sav ovaj optimizam, na žalost, trajaće do buđenja u nedelju 17. marta, a zatim biće sve po starom, penzije i plate najniže u Evropi, zavladaće opet gladi, beda i žeđi stvoriće se gužva oko kontejnera. Nije važno sve to, važno je da je jedna sujeta zadovoljena i vlasnik će stići u Beograd samo sa izvanrednim prijemom, utiskom i razdraganosti borana, a za ostalo baš ga brig

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime