Željko Joksimović održao koncert za pamćenje

I pored brojnih problema sa strujom, popularni pevač Žejko Joksimović uz podršku Knjaževčana uspeo je da napravi koncert za pamćenje.

Kiša je na trenutke pretila da pokvari sinoćni koncert Željka Joksimovića u Knjaževcu, a zbog koje su muzičari u par navrata imali tehničkih problema. Ipak, na kraju je sve proteklo u najboljem redu.

Joksimović je svojom energijom uspeo da koncert privede kraju, a vreme izgubljeno oko komplikacija sa električnom energijom, naravno, bilo je nadoknađeno.

Publika je i pored kiše bila razigrana i Željkov povratak na scenu nakon svakog prekida dočekala je gromoglasnim aplauzom i vriskom.

Kako ističu zadovoljni obožavaoci, poznati pop pevač uspeo je da svojim pesmama otera kišu i omogući prisutnima da uživaju u koncertu i da, uz omiljene kompozicije, igraju bez kišobrana.

Inače, veče su obeležili poznati hitovi, poput: Telo vreteno, Ljubavi, Dama, Crnokosa, Devojka, Milimetar,  kao i najnoviji –  Ponelo me.

I Suza, Milica i Marina, sjajni Joksimovićevi prateći vokali, oduševile su Knjaževčane, otpevavši zajedno dve numere, a u sklopu dela za muzičko predstavljanje svakog od članova benda.

Na kraju nastupa, popularni solista obećao je Knjaževčanima novi dolazak i najavio da će taj koncert biti još i bolji.

Međutim, nema sumnje da će i ovaj biti upamćen, pre svega po sjajnoj atmosferi, a ne samo po nestanku struje, problemu sa ozvučenjem i po kiši.

Promo plakat Festivala kulture mladih Srbije

Program se nastavlja večeras

Festival kulture mladih Srbije nastavlja se i večeras od 20 časova koncertom učenika Muzičke škole „Predrag Milošević“ na platou Doma kulture u Knjaževcu.

Za to vreme, u 21 sat nastupiće poznati knjaževački DJ-evi, kao uvertira pred koncert grupe Van Gogh, koja će na scenu na Gurgusovačkoj kuli pred publiku izaći u 22 sata. Ovo nije prvi put da ovaj sastav nastupa u Knjaževcu, a njihov dolazak uvek je lepa vest.

Inače, veče će, očekuje se, biti ispunjeno brojnim hitovima ovog rok benda, poput: Spisak razloga, Ludo luda, Neko te ima, Brod od papira, Anđele moj brate, Rođendan, Za godine tvoje i drugim.

Cena ulaznice za koncert iznosi 100 dinara.

Nakon koncerta Van Gogh-a u ponoć, nastavlja se DJ žurka sve do rane zore.