Žena stradala u saobraćajnoj nesreći na Borskom jezeru, uhapšen vozač

U takozvanom Pirotskom naselju na Borskom jezeru noćas se dogodila tragedija u kojoj je nastradala S.T.M. (70) na koju je, dok je čekala da Hitna pomoć dođe da pomogne njenom sinu D.P. (51), automobilom naleteo Z.M. (47).

Kako navode Novosti, S.T.M. je sišla do puta kako bi sačekala Hitnu pomoć da pomogne njenom sinu kome je pozlilo. Nažalost na nju je, pretpostavlja se velikom brzinom, iz pravca Borskog jezera fijat puntom naleteo Z.M.

Iako je Hitna pomoć u međuvremenu stigla, nesrećnoj ženi nije bilo spasa, a kada su lekari otišli do vikendice u kojoj su živeli majka i sin, otkrili su da je i on preminuo.

Policija je saopštila da je Z. M. iz Bora uhapšen jer je upravljajući „puntom“, naleteo na sedamdesetogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, biti priveden tužiocu.