Zoo vrt u humanitarnoj akciji za Savu Đokića

Zoo vrt „Bor“ danas organizuje humanitarnu akciju povodom prikupljanja novčanih sredstava za lečenje četvorogodišnjeg dečaka Save Đokića, koji je oboleo od cerebralne paralize. Sav novac od prodatih ulaznica  Zoo vrt će donirati u ovu humanitarnu svrhu.

zoo-vrt-borVeliki broj građana odazvao se ovoj akciji, pa je oko 13 časova zabeležena rekordna posećenost za ovo doba godine – oko 300 prodatih ulaznica. Nisu bili humani samo posetioci već i radnici Zoo vrta, koji su na ulazu kupovali karte. Pored obilaska životinja i opuštanja u kafiću koji se nalazi u samom centru vrta, borani će danas moći da uživaju i uz zabavni program Mladena Mirevskog i Gorana Veljkovića, koji će celog dana svirati na akustičnim gitarama.

Takođe, organizatori apeluju na sugrađane da iskoriste lepo vreme i da posetom Zoo vrtu pomognu lečenju Save Đokića, a ostali ljudi dobre volje koji su danas sprečeni mogu u skladu sa svojim mogućnostima da uplate novac na žiro račun: 205-9011004630372-04 otvoren kod „Komercijalne banke“.