Zoološki vrt “Bor” još jednom u ruhu “Dedamrazijade”

1
654

Tradicionalnu “Dedamrazijadu” borski Zooološki vrt organizovao je i ove godine uz prisustvo mnogo mališana. Na ovoj prednovogodišnjoj manifestaciji podeljeno je 200 poklona koji su za najlađe obezbedili borski privatnici.

“Zoološki vrt u Boru je i ove godine organizovao druženje sa Deda mrazom, a uz pomoć sponzora obezbeđeno je 200 paketića koji su podeljeni mališanima. Ovogodišnju “Dedamrazijadu” pomogli su Veterinarska stanica Bor, DDOR Novi Sad, Hotel “Albo”, Lav doo, St.Johns, Moment Hem, Delhaize Serbija i Tekijanka”, izjavila je Slađana Savić, PR Zoološkog vrta “Bor”.

 I ove godine su, nažalost, pojedini najmlađi ostali bez poklona, a prema rečima PR Slađane Savić, za sledeću godinu biće organizovana lutrija na kojoj će biti deljeni pokloni.

“Dedamrazijadi” je i vremenska prognoza “išla na ruku”, pa je Zoo vrt bio prepun mališana koji su se dobro zabavili i uživali u čarima prednovogodišnjih praznika.

Pored prigodnog programa, deca su takođe obišla životinje, ali i poigrali se u zabavnom parku, uprkos snegu.

1 KOMENTAR

  1. Zasto onda organizujete ovake skupove kada niste u stanju da obradujete svu decu? Do nekle je malo i glupo. Lepa manifestacija, ali ako je svako dete srecno, a ne pojedini placu dok su druga srecna

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here