Naslovna / Kontakt

3 komentara

 1. Gradjani Bor-a,pozdrav od Nese ! ! ! !
  JKP.3.oktobar-servis u sluzbi gradjana vrsi zemljane radove u naselju Sever bez dozvole nadleznog organa i bez naloga za rad-radne masine ? ? ? ?
  Radovi su u korist radnika-licno JKP-a…….
  Steta je velika,znate Vi gradjani da u tom delu zivi SIROTINJA…
  Grejemo se na drva a radovima je onemogucen prilaz zajednickim supama,zemlja klizi radovi su to ekstremno ubrzali.
  Zar Vi ne placate njihove usluge,svi poreski obveznici pa i ja kao penzioner….
  Ja sam jos i platio-doplatio banderu za telekomunikacije ako se ne varam 6.000.ooRSD…i ona je ugrozena.
  Tako se trose VASE-NASE pare…
  Sve one koji imaju komentar-verujte lakse je doci na licu mesta i uveriti se a ne ODOKATIVNO pisati FROJDOVSKE komentare… SRECNO Borani – Nesa-gradjanin pokorni…..

 2. Pozdrav Borani ! ! !
  Koliko Vam se puta dogodila neprijatnost kada ste vi ili vase supruge kupovali na borskoj zelenoj pijaci ? ?
  Ne od stane ljudi koji posteno prodaju SVOJE proizvode i vracaju ulozeno u poljoprivredu.
  Nego od onih koji vam godinama zavlace ruku u dzep baveci se SIVOM ekonomijom a vi ste poreski obveznici.
  Juce na TV Happy u emisiji Goli zivot(29.o8.2013)gost eminentni profesor rece CIGANI on je sigurno pametniji od vecinu nas pa cu i ja upotrebiti istu rec.
  Ciganske elitne mobilne brigade godinama Vas vucu za rukave da kupite njihovu robu sumnjivog porekla bez ikakvih placenih poreza RS.drzave u kojoj VI ali i oni zive.
  Ako se drznete kojim slucajem da prokomentarisete-odbijete njihovu ponudu sigurno ste bili neprijatno iznenadjeni njihovim ne-biranim recnikom i specijalnim ciganskim jedinicama koje intervenisu poput kobri,podrzavajuci svoje kolege upucujuci Vam pogrdne reci.
  Sacuvacete preostalo dostojanstvo ako se udaljite bez posledica po Vas.
  Situacija je ekstremnija sa nepristojnim ponudama kada su u pitanju nase majke,zene,sestre.
  Dokle Borani ? ? ?
  Rade li nadlezni inspekciski organi u Boru svoj posao ? ?
  Nisu li presednik i skupstinski organi nadlezni za inspekciski rad ? ?
  Pa zar placanje poreza ne donosi boljitak u kasi Bora,tim parama da se pomogne prava sirotinja a ne oni koji KONjU REP MOGU DA ISCUPAJU a dobijaju socijalnu pomoc,uzimaju hranu u narodnim kuhinjama,higijenske pakete,jednokratnu novcanu nadoknadu.
  Da lepo ste procitali uzimaju hranu a njome hrane pse,dok drugi gladuju.
  Smeju se kako MUZU Srbiju,tapsu po ramenu a svi voze karavan automobile i kombije zbog vrste posla za koji ne placaju porez.
  Ja necu vise da ih pomazem a Vi ? ?
  Pozivam celnike i nacelnike Bora da pod hitno uklone ruglo grada Bora imace punu podrsku i saradnju gradjana.
  Apelujem da gradjani uredno beleze svoje pozive inspekciskim organima i njihov rad mi ih placamo,oni postoje zbog Nas.
  Pozdrav Borani budite dostojanstveni ? ? ?
  Nesa gradjanin pokorni

 3. Za pohvalu kako ste uradili starnicu, moje misljenje je da ste trebali da unesete za pocetak i neke vazne brojeve telefona i adrese. Mozda neko ko nije iz Bora a u gradu je nema imenik tel. brojeva, nezna adresu ,mozda i E-mail adresu,a a znamo da svako ima moderna telefone sa internetom, hoce na portalu Bora da vidi broj tel. ili adresu. To na primer na vasoj satranici nije dostupno. Primera radi. Posto je Bor znacajan i po Brestovackoj Banji, Jezeru, Zlotskoj pecini pa sada i Dubasnici koja ima ski centar i mozda po jos cemu, zar nebi trbalo da imate upisane brojeve telefona Taxi Stanice, Renta Car, Hotela, Zeleznicke i Autobuske stanice,Turisticke agencije, informacije, Pozorista, Bioskopa, Zoovrta, Sportskog Centra, Stadiona(ako hoce neko da dodje utakmicu da gleda kad ima); nedaj boze policije ako ga opljackaju(pod tackama ;br. tel. za izdavanje,pasosa,Licne karte, Maticne sluzbe, za drzavljanstvo,Suda, Bolnice (Hitne sluzbe). Ja sam doduse iz Bora ali 23 godina sam u inostranstvu i dolazim jednom godisnje. Eto neke informacije su mi zatrebale i na vasoj stranici nisam dobila, dok na stranici o Negotinu svega ima. Da li pregledjujete stranice drugih gradova. Trebali bi ste jer bi videli sta te stranice sve imaju da bi imali ideju da i vi ubacite. Ne kopirate ih , nego je to osnovno sto svaka stranica o gradu treba da ima. Telefonski imenik nemam, a i one brojeve sto sam znala mozda se izmenili tako da do nekih vaznih brojeva telefona nebih mogla da dodjem kao “Turista”. Zato eto ideja da da na stranici dodate i te vazne detalje. Malo posla za vas tim, ali nije na odmet da se i to ima, jer kad turista otvori stranicu Bora i sve ispregleda, pa mu se prisvidja!? Kako da kontaktira njbrze Turisticku agenciju,Renta Car ili Taxi iz inostranstva bez E-mail adrese ili u Boru bez broja telefona. Razmislite o ovome. Puno uspeha u radu . Pozdrav…