3D bioskop u Boru – „Štrumpfovi 2“ i „Vulverin“

U subotu i nedelju (28. i 29. septembra) u borskom bioskopu „Zvezda“ biće prikazane 3D projekcije filmova „Štrimpfovi 2“ u terminima od 12, 17, 19 i „Vulverin“ u 21 sat.  Cena ulaznice za 3D projekcije je 250 dinara.

Satnica 3D bioskopa:

28. septembra 2013. god. animirani film 3D ,,Štrumpfovi 2“ u 17 i 19 sati
29. septembra 2013. god. animirani film 3D ,,Štrumpfovi 2“ u 12 i 17 i 19 sati

28. i 29. septembra 2013.god. film 3D ,,Vulverin“ u 21 sat

Štrumpfovi 2

strumpfovi2

Žanr: animirani, komedija, porodični, sinhronizovan, 3D

Trajanje: 105 min.

Premisa: Spremi se da budeš kvaran!

Glavne uloge u sinhronizaciji: Dragan Vujić Vujke, Slobodan – Boda Ninković, Mina Lazarević, Svetlana – Seka Aleksić, Jadranka Bugarski, Nebojša Milovanović

Glavne uloge: Henk Azarija (Hank Azaria), Nil Patrik Haris (Neil Patrick Harris), Džejma Mejs (Jayma Mays), Brendan Glison (Brendan Gleeson)

Scenario: Dž. Dejvid Stem (J. David Stem), Dejvid N. Vajs (David N. Weiss), Džej Šerik (Jay Scherick), Dejvid Ron (David Ronn), Kari Kirkpatrik (Karey Kirkpatrick)

Režija sinhronizacije: Dragan Vujić Vujke

Režija: Radža Gosnel (Raja Gosnell)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vQbSGLaVJ5c[/youtube]

Sinopsis: Zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Međutim, kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koje Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže s ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima, ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za istinsko plavo?

Vulverin

volverin

Žanr: akcija, avantura, fantazija, 3D

Trajanje: 126 min.

Premisa: Kad je najranjiviji – tada je najopasniji!

Glavne uloge: Hju Džekmen (Hugh Jackman), Rila Fukušima (Rila Fukushima), Vil Jun Li (Will Yun Lee), Svetlana Kodčenkova (Svetlana Khodchenkova), Famke Jansen (Famke Janssen)

Scenario: Mark Bombak (Mark Bomback), Skot Frenk (Scott Frank), Kristofer Makvori (Christopher McQuarrie)

Režija:Džems Mangold (James Mangold)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=th1NTVIhUQU[/youtube]

Sinopsis: Zasnovana na kultnom stripu, ova epska avantura vodi Vulverina (Hju Džekmen), najpoznatijeg junaka iz X-men sveta, u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhineprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Prvi put ranjiv, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada ranije.