Austrijska policija objavila fotografije dve žene i devojčice za koju se sumnja da je Danka Ilić iz Bora

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je, kako se veruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Foto: LPD

Austrijska policija izdala je saopšenje u kome se navodi da su rođaci Danke Ilić rekli da je vrlo verovatno da je na snimku nestala srpska devojčica.

„Nakon što su rođaci nestale devojčice pogledala slike, pretpostavljaju da je vrlo verovatno reč o o nestaloj devojčici iz Srbije. Bečka policija naložila je objavljivanje fotografija po nalogu javnog tužioca“, saopšteno je iz austrijske policije.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su snimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju sa policijom.

Informacije (takođe anonimne) možete javiti na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

Podsetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog polja u Boru, i od tada se za njom intenzivno traga.

Dana 30. marta jedan stanovnik Beča, rodom sa naših prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je devojčicu koja liči na malu Danku u pratnji dve nepoznate žene, najverovatnije su u pitanju rumunske državljanke. Nakon toga je izdata žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom devojčicom.

(Novosti)