Bazeni u istočnoj Srbiji ovih dana primaju prve kupače

Bazeni na otvorenom u gradovima istočne Srbije su spremni i ovih dana očekiju svoje prve kupače. Borane ovog leta pored novog izgleda očekuju i zanimljive ponude.

otvoreni-bazeni

Letnja sezona u Knjaževcu na bazenu „Banjica“ počila je 3. juna, Sokobanjski akva park sa radom kreće sutra, Zaječarski bazen u subotu, dok Bor čeka još malo sunčanih dana, pa se za rad prognozira naredna nedelja.

Radnici Ustanove Sportskog centra „Bor“ završili su sve pripreme, voda u bazenu je ispravna ali je potrebno više sunčanih dana kako bi se zagrejala za kupače. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, bazeni bi prve kupače mogli da prime već naredne nedelje.

Borane ovog leta očekuju i nove ponude na bazenu, istakao je Milan Ilič, direktor Ustanove Sportski centar „Bor“. To su novi reflektori koji će biti okrenuti ka bazenima koji će omogućiti i noćno kupanje, uređenje svlačionica i uređenje bazenskih prostorija, kao i veliki broj novih ponuda na bazenu.

Cena karte za kupače u Boru će i ove godine iznositi 100 dinara, što predstavlja najnižu cenu u okruženju.

 

Akva park „Podina“ u Sokobanji počinje sa radom 16. juna, a tog dana će ulaz za sve posetioce biti slobodan. Novina je produžetak radnog vremena i to svakog dana od 10 do 19 časova. Celodnevna ulaznica za odrasle 360 dinara, a za decu 260 dinara sa osiguranjem i poludnevne ulaznice koje će važiti od 15:00h do 19 časova.

Knjaževači bazeni su počeli sa radom. Radno vreme je od 10 do 18 časova, a od prvog jula od 10 do 19 časova. I ove godine cena karte je ostala ista, 150 dinara jednodnevna i 3000 dinara sezonska.

U subotu 18. juna počinje sezona kupanja na zaječarskom bazenu. Radno vreme bazena je od 11 do 19 sati, a cena dnevne karte je 150 dinara.

Na gradskom bazenu u Negotinu kupališna sezona počinje 20. juna, a cena ulaznice je 150 dinara.