Besplatna obuka za rad sa računarima u organizaciji Studentske alijanse Bor

Studentska alijansa Bor će, počev od utorka 03. juna pokrenuti projekat edukacije nezaposlenih, starosti od 20 – 45 godina pod nazivom „Više obučenih – manje nezaposlenih“.

tastatura

Projekat je pomognut od strane Opštine Bor i bavi se edukacijom „međugeneracije“ koja nije kroz školovanje imala dovoljno edukacije iz oblasti primene računara, a u želji da se ovom delu populacije daju veće šanse i konkurentnost pri nalaženju zaposlenja. Prednost za učešće na obuci, koja je besplatna, imaju samohrane majke.

Obuka se sprovodi u tri oblasti: kancelarijska primena računara, mrežno okruženje i opšta primena računara. Uz svaku oblast polaznici dobijaju posebno pisani priručnik.

Predviđeno trajanje je 100 časova sa predviđenim testiranjem iz svih oblasti i to online sistemom, za šta se razvija posebna aplikacija.

Posebna pogodnost koja je predviđena za samohrane majke, kao osobe sa brojnim obavezama, je pohađanje obuke i testiranje preko Interneta.

Obuka će se izvesti u računarskoj učionici Tehničkog fakulteta u Boru koja je klimatizovana i poseduje sve uslove za optimalan rad.

Prijavljivanje za obuku možete obaviti telefonskim poyivom na broj 060/0493526 ili preko maila: [email protected] .

Studentska alijansa Bor želi Vam dobrodošlicu na obuku!