Besplatna škola plivanja na otvorenim bazenima u Boru

Na otvorenim bazenima Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru ovog leta biće organizovana besplatna škola plivanja namenjena deci uzrasta od 10 do 14 godina.

Škola plivanja je idealna prilika za sve one mališane koji žele da nauče da plivaju ili unaprede svoje postojeće plivačke veštine.

Prijave za letnju školu plivanja vršiće se lično na biletari otvorenih bazena, svakog dana od 11 do 19 časova. Prilikom prijave, obavezno je doneti đačku knjižicu na uvid.

Tokom prijave, roditelji i deca će moći da izaberu jednu od tri grupe za upis u školu plivanja. Prva grupa će imati termin od 10. do 21. jula, termin druge grupe je od 31. jula do 11. avgusta, dok će obuka treće grupe biti održana od 14. do 25. avgusta.

Obuka će se održavati svakog radnog dana, od ponedeljka do petka, u periodu od 10:30 do 11:00 časova. Stručni instruktori će voditi decu kroz različite plivačke vežbe i tehnike, pružajući im sigurno okruženje za učenje.

Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ ohrabruje sve zainteresovane roditelje da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i prijave svoju decu za besplatnu letnju školu plivanja.