Besplatni tehnički pregled u okviru akcije “Ispravno vozilo-bezbedno vozilo”

Auto-moto savez Srbije (AMSS) od 24. do 29. novembra organizuje akciju besplatne provere tehničke ispravnosti vozila i poziva sve vozače da posete jednu od 150 linija tehničkog pregleda širom Srbije. Vozači iz Bora mogu se javiti u poslovnoj jedinici AMSS-a na adresi Dr Mišovića 8.

Foto: amss.org.rs
Foto: amss.org.rs

Tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo-bezbedno vozilo” organizuje AMSS u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, saopšteno je danas iz AMSS-a.

U saopštenju se navodi i da je prema prošlogodišnjim podacima u više od 15.000 tehničkih pregleda obavljenih tokom zime i leta utvrđeno da je gotovo svako treće pregledano vozilo bilo neispravno.

AMSS ističe da se brojem tehnički ispravnih vozila povećava bezbednost saobraćaja, sprečavaju se ljudske žrtve i utiče direktno na opštu svest i odgovornost u saobraćajnoj kulturi.

Informacija o najbližem centru može se dobiti i pozivom na broj operativnog centra AMSS 1987, navedeno je u saopštenju.

Poslovna jedinica AMSS-a u Boru nalazi se na adresi Dr Mišovića broj 8. Kontakt telefon je (030) 458-311. Poslovnica radi od 8 do 18, a subotom od 8 do 15 sati.

(Tanjug/Bor030)