Bez organizovanog dočeka “Srpske Nove godine”

0
96

U Boru ove godine neće biti organizovanog dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru, potvđeno je našem portalu u Centru za kulturu.

docek 2013
Na dočeku 2013. godine u Boru nastupale su Zvezde Granda

Amfiteatar Doma kulture u Boru ostaće prazan u noći između 13. i 14. januara jer u Opštini ne planiraju organizovanje dočeka “Srpske Nove godine”.

Dočeka će, pak, biti u borskim restoranima i kafićima koji su spremni za proslavu. Cene karata u restoranima se kreću se od 1800 do 2200 dinara po osobi.

U “Klubu RTB” i restoranu “Medalja”  je interesovanje za proslavu Pravoslavne Nove godine veliko ali ima još slobodnih mesta.

Na zaječarskom Trgu za doček Srpske Nove godine pevaće njihov sugrađanin, Željko Vasić.

(Ne)radni 14. januar

Uprkos preporuci Vlade republike Srbije većina radnika u Boru će 14. januara morati na posao. U pojašnjenju preporuke se navodi da se ona pre svega odnosi na državne institucije, i da je na svakom poslodavcu da odluči kako će organizovati rad toga dana.

Zaposlenima u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor, prvi dan nove godine po “starom kalendaru”, biće radan, s’ tim da je odlučeno da oni koji žele mogu da odsustvuju sa posla, a taj dan će im biti  “skinut” od godišnjeg odmora.POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime