BICIKLOM PO SVETU: Tribina najpoznatijeg srpskog cikoturiste i u Boru [NAJAVA]

Snežana Radojičić, Beograđanka koja se ne tako davne 2011. godine sa svojim partnerom uputila na nezaboravnu pustolovinu biciklom i za samo četiri godine prešla neverovatnih 40.000 km, održaće, prema najavi, 22. juna tribinu o svojim iskustvima i u Boru, mada datum još uvek nije siguran.

snezana-radojicic-bor
Foto: Snežana Radojičić

Nakon što je pre dve godine održala tribinu u Zaječaru, kojoj je prisustvovao veliki broj Borana, Snežana je od tada već dve godine na putovanju po zemljama Evrope i Azije.

Jedino prevozno sredstvo joj je bicikl, a od stvari nosi samo ono što joj može stati u bisagama. Različite nevolje, ali i tople i srdačne dogodovštine tokom puta, Snežana je već opisala u knjigama „Zakotrljaj me oko sveta“, „Preko Himalaja i Gobija“ i „Nomad“, u izdanju kompanije Laguna.

Svi Borani biće u prilici da na tribini porazgovaraju sa Snežanom, čuju njenu priču, ali i kupe knjige, preko kojih će se bliže upoznati sa celokupnim putopisom.

Iako je tribina u Boru sigurna, datum održavanja (22. jun) još uvek je pod znakom pitanja. Po dobijanju tačnih i detaljnih informacija, iste ćemo odmah i objaviti.