Blagoje Spaskovski čestitao Vaskrs

3
445

Generalni direktor Rudarsko-topioničarskog basena Bor čestitao je Vaskrs svim pravoslavnim vernicima koji vaskrsenje Isusa Hrista proslavljaju po julijanskom kalendaru.

“Sa željom da najveći hiršćanski praznik, Vaskrsenje Hristovo, provedu u duhovnom i sveopštem miru i radosti, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija, svim radnicima Basena i građanima Bora i Majdanpeka i meštanima okolnih sela čestitam nastupajući praznik i pozdravljam ih tradicionalnim pozdravom – Hristos vaskrse!

Neka Vaskrs, kao praznik nade i vere u bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro”, navodi se u čestitki Blagoja Spaskovskog.3 KOMENTARA

  1. Kako ovog nije sramota da čestita praznik , kakav je Vaskrs, da želi bolju budućnost, pravičnost, razumevanje i ljubav prema bližnjima, donese u sve domove radost i svako dobro Boranima i Majdanpečanima. On je prvi koji krši to što je rekao. Kod njega pravičnost ne postoji. On je upropastio kadrove RTB Bor po pravdi koju on donosi, šeta ljude s radnog mesta na radno mesto, delio otkaze, pravične po njemu, a Sud te ljude vraćao na predhodna radna mesta, ko nije glasao po njegovim željama, taj je išao na niže plaćena radna mesta ili posredi otkaz. Nagomilao dugovanja RTB Bor, zatvorio prerađivačku industriju Basena, pa Vučić morao je da udari kamen temeljac fabrici bakarne žice u Zrenjaninu, a njegov pulen je zatvorio takvu u Boru i to je ona njegova pravičnost koju navodi u tzv. vaskršnjoj čestitki. Od autora čestitke, kada bi bio živ Isus Hristos i on bi pobegao i ponovo vaskrsao.

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime