BOR: Modna agencija „Select“ traži nova lica

Velika audicija za nova modna lica u Boru!

Fashion-selection-audicija-Bor-naslovna

U subotu, 14. maja 2016. godine u Muzičkoj školi u Boru, biće održana velika audicija za nova lica modne agencije Select.

Modna agencija „Select“ traži devojčice i dečake uzrasta od 3 do 12 godina i devojke i mladiće uzrasta od 12 do 23 godine, za modne revije i snimanje reklama. 

U 15 časova biće održana audicija za devojčice i dečake do 12 godina, a u 16 časova počeće audicija za devojke i mladiće do 23 godine.

Inače, modna agencija Select je vodeća profesionalna modna agencija u Srbiji. Osnovana je 2000. godine i predvodi je Nebojša Grnčarski, jedan od naših najuspešnijih modela , koji je svoju internacionalnu karijeru ostvario na modnim pistama Milana i Madrida.

Modna agencija Select je od osnivanja do danas organizovala preko 2800 modnih revija i reklamnih kampanja u kojima su učestvovali manekeni i fotomodeli modne agencije Select.

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja angažuje decu manekene i fotomodele na modnim revijama najprestižnijih brendova za dečake i devojčice od 3 do 12 godina, taj departman se u modnoj agenciji Select zove SELECT KIDS.

kids-selection-audicija

Modna agencija Select je od 2002. godine osnivač i organizator najvećeg fashion eventa u Jugoistočnoj Evropi, FASHION SELECTIONA. Više o FASHION SELECTIONU možete saznati na stranici www.fashionselection.rs.

U okviru FASHION SELECTIONA organizujemo i KIDS FASHION SELECTION, jedinstveni modni projekat koji ima za cilj da prezentuje najnovije kolekcije najpoznatijih brendova i modnih kuća namenjene deci. Na Kids Fashion Selectionu do sada je učestvovalo više od 1000 mališana, koji su svoje prve korake na modnoj pisti napravili upravo zahvaljujući modnoj agenciji Select.

Sve informacije možete dobiti na sledećim brojevima telefona: 011 3037 881 i/ili 011 3035 300.