Bor030 na knjaževačkim City games: Pobednici spremni za izazov

0
157

Na bazenu Banjica u Knjaževcu juče su održane City games, nezvanični naslednik nekadašnjih  „Igara bez granica“, jedinstvena sportsko – zabavna manifestacija. Domaćini su odneli ubedljivu pobedu.

Fantastičan odziv publike u Knjaževcu; foto: Saša Jovanović

Knjaževački tim bio je sastavljen  od najboljih sportista i sportistkinja koji su i pobedili u jučerašnjem četvrtfinalnom takmičenju.

Knjaževac je za protivnike imao ekipe iz Zaječara, Ljiga, Sokobanje, Svrljiga i Vranja. Domaći tim bio je spreman za izazov, a po rečima kapitena Janka Ranđelovića i do samog ishoda igara – pobede.

Drugo mesto zauzela je ekipa iz Vranja, a treće ekipa iz Ljiga.

fotografija: Saša Jovanović

Na ovom takmičenju, učesnici nisu morali da profesionalni sportisti, ali je prvenstvo dato timskim igračima, a posebno onima koji vole zabavu na vodi. Timovi su brojali po šest igrača, četiri mladića i dve devojke.

Ekipa Knjaževca se pobedom u četvrtfinalu plasirala za  polufinale koje će se u petak 20. jula održati u Čačku, dok je finalno nadmetanje zakazano na Zlatiboru 22. jula.

Pobednik zlatiborskog finala stiče pravo da učestvuje na Evropskom City games takmičenju u Luksemburgu 2020. godine.

Opština Knjaževac je, inače,  za svoje posetioce obezbedila besplatan prevoz do bazena i omogućila da ovaj program vidi što više ljudi.

Publiée par Knjazevacke Vesti sur Lundi 16 juillet 2018

OSTAVITE KOMENTAR:

Please enter your comment!
Please enter your name here