Borani dočekali 2013. uz “Zvezde Granda”, petarde i vatromet

Nekoliko hiljada Borana dočekalo je Novu godinu ispred Doma kulture uz odbrojavanje, vatromet, pesmama “Zvezda Granda” i zvuke truba. Dobro raspoloženje nije izostalo ali ni eksplozije petardi koje su ove godine bile upotrebljene više nego ikad.

Vatromet u Boru na doceku 2013. godineNaši sugrađani su dočekali 2013. godinu na trgu ispred Doma Kulture uz popularne “Zvezde Granda”. U ponoć je usledio veliki desetominutni vatromet.

Centralna gradska proslava počela je u 18 časova dečijom predstavom “Moj Dedamraz” izvedenoj u bioskopu “Zvezda”.

Borski DJ-evi Asteriks i Obeliks napravilu su muzičku uvertiru za Milana Mitrovića, Anu Sević, Stefana Petrušića, Vanju Mijatović, Andriju Markovića, Mirjanu Aleksić i Denisa Ibrahimovića koju su u nastupali u dva bloka, pre i posle ponoći.

Zveyde Granda na doceku 2013. u Boru

Nakon odbrojavanja usledio je vatromet (skromniji nego prethodnih godina) praćen zvucima truba, trubačkog orkestra Dragomira Filipovića Fipeta.

Veselo i u borskim klubovima, restoranima i hotelima

Dobra atmosfera u najluđoj noći zabeležena je u mnogim borskim restoranima, klubovima, kafićima i hotelima.

Docek 2013. u Boru - Midnight express

Mesta na kojima se tradicinalno dočekuje Nova godina, poput restorana Studenskog doma, klubovi “Midnight express”, “Cabaret”, “69” i “Cult” bili su ispunjeni uglavnom mladima.

Nešto stariji odlučili su se da 2013. dočekaju u hotelima “Albo”, “Jezero” na Borskom jezeru, kao i u objektima u Brestovačkoj banji “Srpska kruna” i “RTB Klub”.

Ipak, najveći deo građana Bora dočekalo je Novu godinu u kućnom ambijentu sa porodicom i prijateljima uz zabavni televizijski program.