“Borci za Bor” u novoj donatorskoj akciji za kupovinu EKG aparata za borsku bolnicu

1
534

Humanitarna organizacija “Borci za Bor” trenutno prikuplja novčane priloge za kupovinu EKG aparata namenjenog Opštoj bolnici u Boru.

Foto: jannoon028 (www.freepik.com)

Entuzijazmom članova organizacije i nesebičnim donatorima “Borci za Bor” su u više navrata ove godine donirali opremu i aparate bolnici, a pomagali su i Boranima kojima je pomoć bila hitno potrebna. Posebno se ističu humanitarne akcije namenjene prikupljanju sredstva za lečenje teško bolesne dece Stefana Mirosavljevića, Anđelinu Pančić, Stefana Vladimirovića i mnogih drugih.

U najnovijem pozivu na reakciju humanih Borana se navodi da je Opštoj Bolnici u Boru neophodan aparat za elektrokardiografiju (EKG).

Svi zainteresovani da se uključe u ovu akciju prilog mogu uplatiti na račun organizacije “Borci za Bor” – 330-32001863-56 sa svrhom uplate: Humanitarna akcija – kupovina EKG aparata, ili da direktno kontaktiraju predstavnika organizacije Dalibora Jovića.1 KOMENTAR

  1. ako donacijom mora da se skupi i kupi jedan obican ekg-aparat-sta li misli onda ova nasa drzava-pa ne lecimo se svi mi u taj beograd-niti je beograd srbija

POŠALJITE ODGOVOR

Unesite komentar
Upišite ime